Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ascomi Trade Company
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Statie de dedurizare AS90/V duplex
2387 €
Brand
AS90/V duplex
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Statiile de dedurizare model AS/V DUPLEX sunt utilizate pentru tratarea apelor în scopuri fie rezidentiale (răşinile şi toate materialele utilizate sunt specifice pentru uz alimentar), fie industriale.
    
In general, modelele DUPLEX (sistem dual) se utilizeaza acolo unde este necesar un debit neintrerupt de apa dedurizata: cazane de abur sau apa supraincalzita, sisteme de racire  deschise (turnuri de racire), instalatii de alimentare cu apa potabila.
    
O statie DUPLEX este compusa din doua coloane cu rasini cationice, dintre care una se afla in functiune si cealalta in regenerare sau stand-by. Funcţionarea lor este condusă de un dispozitiv de automatizare integrală, cu programator electronic cu microprocesor bazat pe măsurarea volumului de apă tratată. La atingerea unui volum prestabilit, începe regenerarea coloanei aflate până atunci în funcţiune şi, în acelaşi timp, intră în funcţiune coloana care era în stand-by. Astfel se realizeaza practic continuitatea furnizarii de apa dedurizata.
    
Toate programatoarele electronice sunt echipate cu baterie tampon (acumulator) pentru păstrarea memoriei pe o perioadă de 6 luni, chiar şi în lipsa totală a alimentării electrice.

Întreaga parte electrică funcţionează cu curent de joasă tensiune (12 V~) produs de transformatorul încorporat în alimentator.
    
Regenerarea răşinilor poate fi comandată fie automat (în funcţie de volum) fie manual, prin simpla apăsare a butonului “MANUAL REGEN” situat pe programator. Regenerarea are loc întotdeauna la coloana care se află în funcţiune, făcându-se automat trecerea pe a doua coloană.
    
Trebuie subliniat ca in timpul regenerării şi în aşteptarea funcţionării, livrarea de apă prin coloana respectiva este complet întreruptă de catre vana cu membrana instalata pe ieşirea fiecărei vane automate.
    
In timpul functionarii, programatorul electronic afişează cantitatea de apă tratată şi care dintre coloane este activa.
  
Caracteristici tehnice:
-debit: 1.6 mc/h
- racorduri intrare/iesire: 1"
-capacitate ciclica: 90+90 mc x Fr
- continut rasini: 15+15 litri
Din Gura in Gura