Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ascomi Trade Company
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Statie de dedurizare AS90/T
713 €
Brand
AS90/T
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Statiile automate de dedurizare a apei AS sunt utilizate pentru tratarea apei atat in instalatii rezidentiale, cat si in instalatii industriale. Toate materialele utilizate sunt netoxice si potrivite pentru contactul cu apa potabila.
  
Coloanele cu masa cationica sunt realizate din rasini poliesterice ranforsate cu fibra de sticla, masa de schimb ionic are o capacitate de schimb ridicata si este specifica pentru uz alimentar, rezervorul de saramura este din material plastic antisoc.

Automatizarea include vana automată de comandă, cu ciclu de funcţionare în cinci etape (spalare inversa, aspiratie saramura si spalare lenta, clatire, reumplere rezervor saramura, functionare).
    
Functionarea statiei este controlata de un programator electronic computerizat de timp (1 - 14 zile), alimentat la tensiune joasa (12V) prin intermediul unui transformator incorporat. Cu ajutorul sau se pot programa ora si ziua de pornire a regenerarii.

Programatorul permite de asemenea vizualizarea functiilor si a setarilor si asigura functionarea cu o eficienta maxima a echipamentului, evitand in acelasi timp consumurile inutile de sare si apa in timpul regenerarii.
  
Un by-pass intern permite furnizarea apei (netratate) si in timpul regenerarii.
  
Regenerarea răşinilor poate fi comandată fie automat (în funcţie programarea facuta) fie manual, prin simpla apăsare a butonului “MANUAL REGEN” situat pe programator.
  
Caracteristici tehnice:
-debit: 1.6 mc/h
- racorduri intrare/iesire: 1"
-capacitate ciclica: 90 mc x Fr
- continut rasini: 15 litri
Din Gura in Gura